ENVERNISSATS PER A PECES DE PERFUMERIA, COSMÈTICA I MAQUILLATGE

Realitzem tasques d’envernissat per a peces de productes de perfumeria i maquillatge com taps per a perfums, tapes, envasos i accessoris de maquillatge, per tal de millorar-ne l’aparença, la durabilitat i la protecció.

ENVERNISSATS PER A PERFUMERIA, COSMÈTICA I MAQUILLATGE

L’envernissat de taps, tapes i altres peces de productes de perfumería, cosmética i maquillatge té diversos propòsits.

Per un costat es millora l’estètica i l’aspecte visual dels productes. El vernís proporciona un acabat que realça la bellesa i l’aspecte luxós dels envasos de perfums i cosmètics. Aquesta presentació atractiva és essencial per captar l’atenció dels consumidors.

A més de l’aparença, l’envernissat també proporciona una capa protectora per a les peces. Això ajuda a prevenir el desgast i la decoloració causats per factors externs com ara la llum solar, la humitat i l’ús diari. El vernís actua com una barrera, protegint les peces de les ratllades, taques i altres danys que puguin comprometre la seva qualitat i estètica.

AVANTATGES DE L’ÚS DE LA FUSTA EN EL SECTOR DELS COSMÈTICS

L’ús de la fusta ofereix diversos avantatges que atrauen els consumidors conscients del medi ambient i que valoren la qualitat i l’aspecte estètic.

Les peces de fusta aporten avantatges en termes de sostenibilitat, estètica, durabilitat, biodegradabilitat i sensibilitat.

  1. Sostenibilitat: La fusta és un material renovable, cosa que significa que es pot obtenir de fonts sostenibles i es pot reposar a través de la reforestació. En triar productes amb components de fusta, es redueix la dependència dels materials plàstics.
  2. Estètica i calidesa: La fusta afegeix un toc d’elegància i calidesa. La seva bellesa natural és apreciada pels consumidors que busquen un aspecte més sofisticat i orgànic.
  3. Durabilitat: La fusta és coneguda per la seva resistència i durabilitat.
  4. Biodegradabilitat: A diferència de molts materials sintètics o plàstics, la fusta és biodegradable i es descompon naturalment al medi ambient.
  5. Sensibilitat: La fusta és un material suau que proporciona una sensació tàctil agradable i una experiència sensorial única que no proporciona el plàstic. Els consumidors que desitgen productes més ecològics i que aprecien la bellesa natural i la qualitat valoren positivament l’ús de la fusta en els diversos productes, com en els envasos i packaging de productes cosmètics.

Qualitat certificada i coresponsabilitat

Respecte pel medi ambient. Productes REACH i reducció de residus

Coneixement. 50 anys d’experiència en el sector

Puntualitat. Complim terminis i entregues

Qualitat certificada i coresponsabilitat

Respecte pel medi ambient. Productes REACH i reducció de residus

Coneixement. 50 anys d’experiència en el sector

Puntualitat. Complim terminis i entregues