ENVERNISSATS DE PECES DE FUSTA PER A CONSTRUCCIÓ I OBRA CIVIL

Encadellats de fusta, llistons, taulers i altres elements de fusta en construcció requereixen de l’envernissat per donar-los un acabat final estètic i que els protegeixi millorant la seva durabilitat i resistència.

A Novestec Moià tenim una llarga experiència en la realització d’envernissats per a grans elements de fusta per a obra civil i construcció com ara els encadellats.

CARACTERÍSTIQUES DELS NOSTRES ENVERNISSATS

1. Protecció contra agents externs: L’envernissat proporciona una capa protectora que resisteix l’acció de factors com la humitat, els raigs ultraviolats del sol, la pols o els productes químics, entre altres.

2. Millora de la durabilitat i resistència: Les peces de fusta adquireixen una major resistència a l’ús diari, als cops i als impactes. Aquesta protecció extra contribueix a prolongar la vida útil de les peces i a reduir els costos de manteniment i substitució.

3. Acabat estètic: L’envernissat dona a les peces de fusta un acabat brillant i uniforme, realçant així la seva aparença estètica.

4. Fàcil manteniment: Les peces de fusta envernissades tenen una superfície més fàcil de netejar i mantenir. L’envernissat forma una barrera protectora que evita l’absorció de brutícia, facilitant així la tasca de neteja.

5. Versatilitat d’ús: Les peces de fusta envernissades poden utilitzar-se en diverses aplicacions de construcció i obra civil, com ara encadellats, bigues, llistons, taulers, entre altres.

6. Protecció contra el foc: Apliquem vernissos ignífugs per complir amb els requeriments de seguretat contra el foc, segons les especificitats marcades pel client.

Qualitat certificada i coresponsabilitat

Respecte pel medi ambient. Productes REACH i reducció de residus

Coneixement. 50 anys d’experiència en el sector

Puntualitat. Complim terminis i entregues

Qualitat certificada i coresponsabilitat

Respecte pel medi ambient. Productes REACH i reducció de residus

Coneixement. 50 anys d’experiència en el sector

Puntualitat. Complim terminis i entregues