Qui som

Novestec-Moià S.L. és una empresa amb més de 50 anys d’experiència en el sector dels envernissats. Durant aquest temps, hem estat en constant evolució i modernització fins arribar a ser una empresa capdavantera en el nostre sector.

La nostra prioritat és oferir als nostres clients una solució integral per a la seva producció.

Instal·lacions modernes i automatitzades

Hem passat de l’envernissat de mobles de forma artesana a tenir unes instal·lacions modernes i totalment automatitzades. Aquesta transformació ens permet oferir una àmplia quantitat de serveis, tant en l’envernissat com en el muntatge o en els diversos tipus d’envasat final.

Les nostres instal·lacions, amb una superfície de 3.000m2, estan equipades amb maquinària d’última generació per un millor aprofitament dels recursos humans i materials.

Qualitat certificada i compromís

A Novestec-Moià S.L. la qualitat és una màxima per a nosaltres.

Estem certificats en aquest àmbit i treballem amb coresponsabilitat, coneixement i puntualitat en el nostre dia a dia. Volem assegurar-nos que els nostres clients reben els millors resultats possibles i estem compromesos en oferir-los un servei de primera qualitat.

Equipaments i maquinària d’última generació

Les nostres instal·lacions estan equipades amb maquinària d’última generació.

Tenim diverses cadenes de pintura automàtiques amb tecnologia punta per proporcionar una gran qualitat amb un consum reduït de matèries primeres. A més, les diverses cadenes ens permeten adaptar-nos a les sèries mitjanes i grans.

Així mateix, disposem d’una secció d’envernissat manual per satisfer les necessitats dels nostres clients. Podem realitzar sèries més petites o envernissats més manuals i artesans per a productes més exclusius.

Finalment, amb les nostres màquines d’envasat en diversos formats de blíster, cobrim les necessitats requerides per a la venda als centres comercials.

RESPECTE PEL MEDI AMBIENT

Per a una empresa com la nostra, la preservació del nostre entorn és primordial.

Productes REACH

Tots els productes químics que utilitzem compleixen les normes europees REACH (registration, Evaluation and Authorization of Chemicals) L’objectiu d’aquesta norma és garantir tan la salut com el medi ambient afavorint la utilització de compostos químics més ecològics.

Reducció de matèries primeres

La reducció de matèries primeres, de dissolvents i residus és molt important per reduir la nostra petja al planeta. Per aquest motiu generem la nostra pròpia energia, estem en constant evolució dels nostres processos, i reaprofitem i donem un segon ús, a molts dels nostres residus.

Els que no podem reutilitzar, són degudament separats i gestionats per empreses certificades.

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres per conèixer més sobre els nostres serveis d’envernissat, muntatge i envasat final.