ENVERNISSATS PER A BEGUDES I RESTAURACIÓ

Els nostres envernissats de taps i peces de fusta pel sectors de la restauració i begudes protegeixen aquests productes d’agents externs, aplicant una capa protectora resistent i que en millora l’aparença amb diversos tipus d’acabats finals segons les necessitats.

ENVERNISSAT DE TAPS

Realitzem les tasques d’envernissat per a taps d’ampolles de begudes, com vins, licors i destil·lats.
Envernissem els taps de fusta per millorar la seva estètica, funcionalitat i durabilitat.

L’ús de vernissos transparents amb color o sense, ressalta l’aspecte natural de la fusta, això és especialment important per la presentació del producte i la seva comercialització.

A més de l’estètica, l’envernissat també té una funció pràctica. El vernís protegeix la fusta de la humitat, evitant-ne el deteriorament i perllongant la seva vida útil. Així mateix, també proporciona una major estabilitat dimensional al tap, evitant posibles deformacions.

En el procés d’envernissament s’utilitzen vernissos específicament dissenyats per a aquest propòsit. Tan podem fer un acabat d’alta qualitat amb la cadena automática, com envernissats més econòmics pels taps que ho requereixin.

ENVERNISSAT DE PRODUCTES DE FUSTA PEL SECTOR HOTELER I DE RESTAURACIÓ

Realitzem envernissat de peces i productes de fusta per la presentació de “comodities” del sector hoteler i diversos tipus de safates pel sector de la restauració.

El nostre envernissat els proporciona una capa protectora que realça l’estètica i la bellesa del producte tot garantint-ne la seguretat alimentària i higiene.

AVANTATGES DE L’ÚS DE LA FUSTA EN ELS SECTORS DE LES BEGUDES I RESTAURACIÓ

L’ús de la fusta ofereix diversos avantatges que atrauen els consumidors conscients del medi ambient i que valoren la qualitat i l’aspecte estètic.

Les peces de fusta aporten avantatges en termes de sostenibilitat, estètica, durabilitat, biodegradabilitat i sensibilitat.

  1. Sostenibilitat: La fusta és un material renovable, cosa que significa que es pot obtenir de fonts sostenibles i es pot reposar a través de la reforestació. En triar productes amb components de fusta, es redueix la dependència dels materials plàstics.
  2. Estètica i calidesa: La fusta afegeix un toc d’elegància i calidesa. La seva bellesa natural és apreciada pels consumidors que busquen un aspecte més sofisticat i orgànic.
  3. Durabilitat: La fusta és coneguda per la seva resistència i durabilitat.
  4. Biodegradabilitat: A diferència de molts materials sintètics o plàstics, la fusta és biodegradable i es descompon naturalment al medi ambient.
  5. Sensibilitat: La fusta és un material suau que proporciona una sensació tàctil agradable i una experiència sensorial única que no proporciona el plàstic. Els consumidors que desitgen productes més ecològics i que aprecien la bellesa natural i la qualitat valoren positivament l’ús de la fusta en els diversos productes, com els taps i les safates de les begudes i la restauració.

Qualitat certificada i coresponsabilitat

Respecte pel medi ambient. Productes REACH i reducció de residus

Coneixement. 50 anys d’experiència en el sector

Puntualitat. Complim terminis i entregues

Qualitat certificada i coresponsabilitat

Respecte pel medi ambient. Productes REACH i reducció de residus

Coneixement. 50 anys d’experiència en el sector

Puntualitat. Complim terminis i entregues